MERSİN / TOROSLAR - Toroslar Bilim ve Sanat Merkezi

Toroslar Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
ÇAĞDAŞKENT MAH. 234 CAD. HOCA AHMET YESEVI ANADOLU LISESI BLOK NO 7 TOROSLAR / MERSİN Google Maps de arama yapıldığında navigasyon başka bir yere göstermektedir.O nedenle Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi adı ile arama yapmanız gerekmektedir.
Vizyon
Hedef kitlesindeki üstün veya özel Yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarının ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlayarak onların erken dönem bilim ve sanat insanları olarak yetişmelerine olanak sağlamak.
Misyon
Hedef kitlesindeki öğrenciler arasında; zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri veya özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek düzeyde performans gösteren ve konunun uzmanları tarafından üstün veya özel yetenekli olduğu belirlenen öğrencilere yaşantısal bir eğitim vermek.
Başarılar
Matematik Temalı Oyun Kodlama Yarışmasında İlkokul kategorisinde Türkiye İkinciliği.
Öğretim Şekli :Özel Eğitim
Hafta içi 13.30-19.45 Hafta sonu 08.30-13.30
klima
Ulaşım
Belediye Otobüsü ve minübüsler ile ulaşım sağlanabilir. Google Maps de arama yapıldığında navigasyon başka bir yere göstermektedir.O nedenle "Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Lisesi" adı ile arama yapmanız gerekmektedir.
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Mersin ilinin merkez ilçelerinden Toroslarda Çağdaşkent mahallesindeki Hoca Ahmet Yesevi Anadolu Lisesinin içerinde yer almaktadır.
İlçe Merkezine 1 km. İl merkezine 5 km.
Kurumumuzda sportif faaliyetler yapılmamaktadır.
Bilimsel araştırmalar ve makaleler, TÜBİTAK Projeleri ve Yarışmaları
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4004-4006-4007 projeleri, Etwinning ile ERSAMUS+ projeleri yapılmaktadır.
Erasmus+ projelerine başvurular yapılmaktadır.
Diğer Hususlar